Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Gereç: Yangın bapları çelik, ahşap veya başka yangına dayanıklı malzemelerden mimarilabilir. Gereç seçimi yangın kapkaloriın dayanıklılığını etkisinde bırakır.

Yangınlar sırasında meydana gelen ölümlerin kestirmece% 90 ’ı alevlerle elden temastan bileğil duman solunmasından kaynaklanmaktadır.

Kazan dairesinde kulaklı ve ocakların bulunduğu arsa ; öbür bölümlerden kagir, bapsı en azca 90 dakika yangına dayanıklı malzemeden bünyelmış bir bölme ile bağımsız hale getirilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya neden vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bir ahir blog makalemızda sizlere yangın bapsı satın almaya karar vermeden önce kapı firmalarına sormanız müstelzim soruları listeleyeceğiz.

İlgili testlerden geçmiş olması ve belirlenen sertifikalara mevla olması gerekir. Çerçevesine hummalıca oturtulması gereklidir. Doğru sabitleme gestaltlmalı ve kaliteli hırdavat kullanılmalıdır. Yangın merdiveni bapsı olarak etiketlenmesi ve kapalı tutulması gerekir.

Birbirinden olabildiğinde uzak olması gereken yangın merdiveni kapıları evetğmurlama sistemi bulunan ve yoksuz özelliğe gereğince bileğişlemkenlik gösterecektir.

Yangın Merdiveni Bapları Elbette Olmalı? Binanızın pasif yangın tehlikesine karşı önemli bir parçbirliı olan yangın merdiveni bapları, ancak bir tahliye aracı olarak işlev alması haricinde aynı zamanda tütün ve alevlerin derunerdeki vesair alanlara yetişmesinı da engeller.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunmuş olduğu dokumanın sineerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı istirdat yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Kötü sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul mimarida bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 posta uslu kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması sağlam taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Son olarak, Dimak yangın kapılarının, Kalite / Paha rasyoı bileğerlendirildiğinde, yangına dayanıklı kapı markaları listesinin başında mevzi aldığından sakıncasız olmanızı isteriz. Sebepleri diğer bir blog yazımızda açıklayacağız.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mualla Yangın Kapısı sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı dâhillerine yerleştirilmesi ile bu baplar avlu kurtarmaktadır.

Report this wiki page