Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapılarımızın prodüksiyonında maksimum suples sağlamak kucakin şiddetli kaliteli malzemeler kullanılmıştır. Her bir kapının iki cebinü dayanıklı, yangına dayanıklı galvaniz yahut DKP sac ile kaplanırken, kapı kanadı 60mm kalınlığında yangına dayanıklı yalıtım malzemesi ile doldurulmuştur.

Dunda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Kapı demetlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına saika olur.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Kapının bedii strüktürsı ve heves edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı dolaysız olarak etkilemektedir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve işçilikaretler kullanılır.

Müzelik kuruluşlarda bina Yangın Çıkış Kapısı dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni bünyelarda (ekol, alışdoneş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın kapıları bazı üs daşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı cam ve ısıevet dayanıklı Yangın Merdiveni Kapısı ahşap kabilinden.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan iyi uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kasalar duvar verimsizluğuna hızlıca yerleştirilecek ve kanat ile döşeme arasındaki espas 4 mm’ yi aşmayacaktır.

Yangın bapları, yangın emniyetliği ciğerin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları için bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile dayalı pıtrak sorulan sorular ve Yangın Kapısı cevapları:

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Report this wiki page